Dubbel duel U13 - OG Vorselaar

Verslag van de U13 tegen OG Vorselaar - uit tegen de C en thuis tegen de B.

OG Vorselaar C:

Na een platte vertoning op de Jeugdcup Groot-Ranst voor aanvang van deze match gevraagd om - ook al is de tegenstander beter/groter/... - toch altijd de kopkes omhoog en bij de les te houden.

Tegen een flink uit de kluiten gewassen Vorselaar gaven onze spelers hierop blijk van hun inzet. We kregen een gelijkopgaande match te zien, waarin we driemaal een achterstand wisten om te buigen tot een verdiende 3 - 3.

Uiteindelijk werd nog verloren met 5 - 3, maar dat deed niets af aan onze prestatie. Zoals Piet Vdb het mooi verwoordde: "Als je tegen deze mannen op 15 corners 1 goal moet slikken, dan heb je je meer dan degelijk geweerd!". Bedankt ook Piet voor je bijstand die dag.

OG Vorselaar B:

Een week later thuis opnieuw het veld op tegen geel-zwart.

Ons mannen begonnen opnieuw met inzet en focus aan de match, wat in het eerste kwartier resulteerde in enkele mooie combinaties over meerdere stations. Enkel bij de afwerking lieten we wel wat kansen liggen, waarna we het spreekwoordelijke deksel op de neus kregen: 0 - 1 achter na een snelle uitbraak van Vorselaar.

We lieten echter onze kopjes niet hangen en bleven er voor gaan. Ik vermoed een 2 - 2 stand bij de rust.

Na de pauze zagen we een meer voetballend Vorselaar dat uitliep tot 2 - 3, maar op karakter kwamen we opnieuw terug en gingen we uiteindelijk nog over Vorselaar. Eindstand 4 - 3. Ditmaal moet ik Stef Vdb bedanken voor de hulp.

Twee leuke potjes voetbal dus - ongeacht de uitslag. Als trainer ben ik meer dan tevreden over onze ingesteldheid en zag ik al mooie dingen. Verder zullen we allemaal elke week trachten te werken aan wat beter kan.

Volgende week zullen we uit bij Pulderbos alvast op hetzelfde elan verder gaan!

KC