Reserven B - Burcht

Tot een kwartier voor de wedstrijd nog geen 11 spelers aanwezig. We zagen de tegenstander constant tellen. Zouden ze wel spelen? En er moet nog een scheidsrechter gezocht worden. Dit wordt een hapje. Depannage van Serge was nodig om aan 11 spelers te komen. Gelukkig was Burcht ook maar met 11 man. De moed was al tot in onze schoenen gezonken. Maar toen de wedstrijd 5 minuten bezig was, werd het duidelijk dat het allemaal niet zo'n vaart zou lopen. Beide ploegen hadden gelijkwaardige kansen alleen waren die van ons meer uitgespeeld en net iets gevaarlijker waardoor je de indruk krijgt dat wij toch het voordeel hebben. Tijdens de rust staat het dan ook 1-0.

Na de rust is de organisatie plots zoek. Een paar persoonlijke foutjes hier bovenop en het staat in minder dan 10 minuten 1-3. Burcht, dat voor de rust serieus op elkaar aan het zagen was, krijgt hierdoor plots heel veel vertrouwen en dat zie je duidelijk in hun voetbal. Wij daarentegen kunnen geen 2 passes meer na elkaar geven. Zo wordt het nog 1-4. Maar dan lukt het ons toch nog om de laatste 10 minuten te beginnen voetballen en geraken we zelfs tot de aansluitingstreffer van 3-4.

Weer een wedstrijd verloren die we gemakkelijk hadden kunnen winnen. Hierdoor blijven we steken in het klassement op een plaats waar we niet hoeven te staan. Langs de andere kant is het niet gemakkelijk om met een ploeg die elke week wijzigt resultaten neer te zetten die ons naar de top stuwen. Dus onterechte plaats voor de klasse die aanwezig is maar terechte plaats door de omstandigheden.

Voor de statistieken:IMG 20161210 WA0000